ویرایش تنظیمات جلسه
از کارت هر جلسه در صفحهی «مدیریت جلسات»، روی گزینهی ویرایش کلیک کنید تا به فرم ویرایش بروید.
در این صفحه همان تنظیماتی که هنگام ایجاد جلسه در دسترس بود، دوباره قابل تغییر است. تغییر «حداکثر شرکتکننده» همیشه در محدودهی سقف پلن فعلی شما اعمال میشود، حتی اگر عددی بزرگتر وارد کنید.
توجه: ویرایش تنظیمات یک جلسهی در حال اجرا، روی نشست فعلی آن بلافاصله اثر نمیگذارد؛ تغییرات از دفعهی بعدی که جلسه شروع شود اعمال میشوند. لینکها و کد ورود جلسه با ویرایش تغییر نمیکنند.